lauantai 9. joulukuuta 2023

Kukkakimppukalenteri: 9. luukku

Nyt mennään kimppukalenterissa jo elokuun puolelle. Silloin valinnanvaraa riittää yllin kyllin. Tämän päivän luukusta paljastuukin yksi kesän suosikkikimpuistani. Muista tekemistäni kimpuista poiketen tähän valikoitui viileitä liilan ja valkoisen sävyjä eikä yhtään vaaleanpunaista.
Kimpusta löytyy jaloangervoa, kuunliljaa, daaliaa ja tiukukärhö 'Arabellaa'.
Oho, yksi tuoksuhernekin oli pujahtanut sekaan.
Vihreänä komeasinikuunliljaa 'Elegans' sekä pikkusydäntä. Kimppu oli tarkoitettu vain tältä puolelta katsottavaksi ja on siksi takaa korkeampi.
Yllätyin, kuinka kestävä leikkokukka 'Arabella' onkaan. En ollut aiemmin tullut juurikaan käyttäneeksi kärhönkukkia leikkoina mutta nyt nekin kuuluvat vakiovalikoimaani.

10 kommenttia:

 1. Nyt kyllä todella osui ja upposi. ❤️

  VastaaPoista
 2. Ihana kimppu!
  Teen kimppuja vain silloin, jos on jonkun syntymäpäivät tms. Usein nappaan kärhöä mukaan, siitä tulee kiva lisä vaikkapa ruusukimppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä ei oikein ole tuttavilla kesällä synttäreitä, joten kimppuja tulee tehtyä enimmäkseen omaksi iloksi. Minä en ole aiemmin raskinut leikellä kärhöjä kimppuihin mutta nyt kun niitä on paljon ja kukkivat runsaasti, ei muutaman kukan leikkaaminen vielä näy missään.

   Poista
 3. Osui kyllä minuunkin. Tämä on ihastuttava kimppu. Ehkä jatkossa uskallan itsekin napata kukan tai pari kärhöistä. Tekevät kimppuun eleganssin säväyksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli syystäkin kesän onnistuneimpien kimppujen joukossa.

   Poista
 4. Tässä on kyllä värit ihan omaan makuun passelit 🤩 Ihana!

  VastaaPoista
 5. Nyt ovat värit kohdillaan, minun mieleiseni kimppu! Ja hyvin kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos visiitistä, toivottavasti viihdyit blogini parissa! Voit jättää kommenttiin myös pienen muiston käynnistäsi tai ajatuksia juuri lukemastasi postauksesta. Tervetuloa uudelleen!