torstai 7. joulukuuta 2023

Kukkakimppukalenteri: 7. luukku

Nyt on pastellisävyjen ja vaaleanpunaisen ystäville tarjolla hattaraa niin, että hampaita särkee jo pelkästä ajattelusta. Ainakin näin kuvainnollisesti ajateltuna. Kimpun nimi voisi olla vaikkapa "Överit on överit".
Myskimalvaa on kahta väriä.
Taustalla kivikkorinteen pää, josta nämä keräsin.
Myskimalvat tekevät niin valtavasti siementaimia, että kukkia saa kerätä ihan surutta maljakkoon niin paljon kuin vain ehtii. Napsinkin samalla kertaa yhden överikimpun naapurille ja toisen itselle, eikä vajausta huomannut lainkaan kivikkorinteen päädyn joutoalueella. Jäi kimalaisille, mehiläisille ja kukkakärpäsillekin vielä yllin kyllin kukkia tutkittavaksi.
Muutaman päivän päästä kimpussa ei näkynyt enää juurikaan vihreää, kun kaikki nuput olivat alkaneet aueta.
Huomisen luukusta paljastuu jotain aivan muuta.

8 kommenttia:

 1. Kimppu onkin kuin eilisten Linnanjuhlien hörhelöpuku. Tosin minä tykkään vaaleanpunaisesta ja katselisin mielelläni tuota vaikka kimppua vaikka kesäjuhlien kahvipöydässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rento ja hörhelö malvakimppu sopisikin oikein mainiosti kesäjuhliin.

   Poista
 2. Ohhoh, onpa tupaten täynnä kukkia! Kyllä hattara oli varsin hyvä vertaus, alkoi ihan Linnanmäen laitteiden musiikit soida korvissa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä voi vetää vaaleanpunaiset ähkyt ilman mitään välivihreitä!

   Poista
 3. Myskimalvoista saitkin aikaan aivan ihanan kukkakimpun. Niin hempeä ja kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos visiitistä, toivottavasti viihdyit blogini parissa! Voit jättää kommenttiin myös pienen muiston käynnistäsi tai ajatuksia juuri lukemastasi postauksesta. Tervetuloa uudelleen!