torstai 9. joulukuuta 2021

Nestorin joulu: 9

Nestorille iski hirmuinen sisustusvimma, joten hän kävi kangaskaupassa ja ompeli näppäränä kotitonttuna itselleen läjäpäin uusia, jouluisia tekstiilejä. Kaikki toki yhden yön aikana ja ilman ompelukonetta!

Keväisenvihreän päiväpeiton tilalle tuli tyylikäs harmaa peite. Nestori somisti sängyn jouluisella koristetyynyllä.
Keittiössäkin näkyy uutta ilmettä, olohuoneessa ei juurikaan. Minnillä on tosin sisustuspuuhat vielä kesken, joten ehkäpä olohuonekin on pian joulukuosissa.
Pukuhuoneeseen Nestori onkin ripustamassa uutta saunapyyhettä. Näin pienessä kodissa on hyvä vetää samalla teemalla joka huone.
Bongaa jouluinen yksityiskohta! Tai oikeastaan monta; tehtävänä on nimittäin laskea, kuinka monta joulunpunaista tekstiiliä Nestorin kodissa nyt on.

11 kommenttia:

 1. Nestorilla onkin koti pian täydessä jouluasussa.
  Löysin 7 tekstiiliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nestori onkin siinä asiassa paljon minua pidemmällä. Meiltä löytyy vasta pari lasten tekemää koristetta ja muutama tonttu.
   Vastaus arvoitukseen on väärin.

   Poista
  2. Niin arvelinkin. Laskin näkeväni kaksi punaista patalappua. Myös kissan tonttulakin otin laskentaan mukaan, vaikka sehän ei mikään kodintekstiili ole.

   Poista
  3. Ahaa, löysit siis molemmat patalaput. Hyvä! Arvelin, että se jäisi helposti huomaamatta. Tonttulakkikin kuului etsittävien joukkoon, sillä tehtävänannossa ei pyydetty etsimään pelkästään kodintekstiilejä. Jotain sinulta silti jäi vielä puuttumaan.

   Poista
 2. Nestorin taidot yllättävät yhä uudelleen.
  Minäkin löysin 7 tekstiiliä, tuosta yhdestä en tosin ole ihan varma (onko tekstiili).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nestori on monitaitoinen kaveri. Sinullekin joudun vastaamaan, että pieleen meni ;)

   Poista
 3. Kahvipannun allä on patalappu? 8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan varma että 7, mutta kun tuolla aiemmassa kommentissa tuli selväksi että patalappuja on kaksi... niin pakko oli etsiä se toinen. Jihaa❤Oli hankala, enkä ilman aiempia kommentteja ois tajunnu tätä.

   Poista
  2. Sittenhän tehtävä oli vaikeusasteeltaan onnistunut :) Piti jotain piilottaa huolellisesti, ettei kaikkea näkyisi heti ensisilmäyksellä.

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani, jättäisitkö myös viestin käynnistäsi. Tervetuloa uudelleenkin!