perjantai 10. joulukuuta 2021

Nestorin joulu: 10

No nyt on Nestorilla oikean muotoinen paketti sylissään! Pitihän se arvata, että kesällä puutarhassaan ahkeroinut kotitonttu tahtoo ehdottomasti jonkun joulukukankin ilahduttamaan talven keskelle.

Jo on kukkapuketilla kokoa! Mitähän sisältä mahtaa löytyä?
Paketista paljastui joulunpunainen amaryllis täydessä kukassaan. Punainen taitaa ollakin Nestorin lempiväri.
Omat amaryllikseni eivät ihan ehtineet kukkaan tähän postaukseen mennessä, mutta esitellään niitä sitten myöhemmin. Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Nestori on löytänyt komean amarylliksen. Punainen väri sopiikin hyvin Nestorin kodin muihin väreihin.
    Odottelen kuvia amarylliksistäsi. Oletko kasvattanut ne itse sipulista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amaryllikseni ovat ihan vain ostotavaraa niin kuin Nestorillakin. Vielä muutama päivä taitaa mennä ennen kuin ensimmäinen on kunnolla kukassa, nyt ensimmäinen nupuista on vasta vähän raollaan.

      Poista
    2. Minäkin ostin uuden amarylliksen, joka on vielä täysin nupussa. Lämpimässä huoneilmassa ne avautuvat aika nopeasti.
      Piti aamulla kehua muiden lailla Nestorin kukkapakettia ja sieltä kuoriutunutta amaryllistä. Eli olet todella taitava tekemään näitä miniatyyrijuttuja.

      Poista
    3. Kiitos paljon! Ei nämä ihan ensimmäisellä yrittämällä aina onnistu, mutta tarpeeksi monta kertaa kun kokeilee, niin viimein tulee onnistunutkin yksilö vastaan.

      Poista
  2. Onpas ihana paketti Nestorilla. Upea, taiten tehty amaryllis.
    Itselläni oli tarkoitus kokeilla uudelleenkukittaa viimevuotiset amarylliksen sipulit, mutta tuonne ne ovat unohtuneet autotallin pimeyteen.
    Mukavaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minulle kävi joskus samalla lailla ja pakkanen pääsi sitten puraisemaan amarylliksen sipulia. Ei tullut siitä joulukukkaa :D
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Täytyy sanoa, että olet taitava näiden miniatyyriaskartelujen suhteen. Nestorin amaryllis on kerrassaan hieno ja kukkapaketti niin aito näöltään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joitain esineitä saa näprätä kerta kerralta uudelleen ennen kuin onnistuu. Amarylliksen paketti oli paljon helpompi tehdä kuin itse kukka ja siihen olen itsekin aika tyytyväinen. Seuraavaan amaryllikseen kokeilisin jotain eri paperilaatua kuin tähän ensimmäiseen, vaikka kyllä tuokin kuvissa välttää vallan mainiosti :)

      Poista

Kiitos visiitistä, toivottavasti viihdyit blogini parissa! Voit jättää kommenttiin myös pienen muiston käynnistäsi tai ajatuksia juuri lukemastasi postauksesta. Tervetuloa uudelleen!