perjantai 24. joulukuuta 2021

Nestorin joulu: 24

Jouluaatto! Tätä päivää Nestorikin on odotellut innokkaasti. Nestorin joulunvietto on edennyt rauhalliseen tahtiin. Hän on käynyt saunassa ja syönyt maittavan joulupäivällisen.
Herkkuja on pöydän täydeltä. Nestori katselee vesi kielellä, mistä sitä aloittaisi.
Minnilläkin taitaa olla jouluherkkuja kupissaan.
Tältä näyttää Nestorin pikkuisessa kodissa. Saunaan on jäänyt vielä valo palamaan saunomisen jäljiltä.
Annetaan Nestorille ruokarauha ja palataan takaisin lahjojen aukaisun hetkellä. Joulupukki on muistanut Minniäkin komean kokoisella paketilla, Nestori on saanut kaksi pakettia.
Mitähän nämä lahjat mahtavat sisältää? Minni onkin jo menossa aukaisemaan omaansa.
Bongaa jouluinen yksityiskohta! Mitä jouluista asiaa ei ehkä olettaisi Nestorin kodista löytyvän? Ratkaisut kaikkiin joulukalenterin etsintätehtäviin sekä pakettien sisältöön paljastuu seuraavassa postauksessa huomenna iltapäivällä tai tapaninpäivänä.

Rauhallista ja onnellista joulua teille, blogiystäväni!

14 kommenttia:

 1. Mistelinoksako tuossa ovensuussa roikkuu?
  Jännä nähdä, mitä Nestorin ja Minnin paketeista löytyy. Kenties uudet sukset Nestorille paketin koosta ja muodosta päätellen.
  Kiitos joulukalenterista. Tämä on ollut koukuttaja ja kiva seurattava.
  Oikein hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se. Vähän huonosti siitäkin saa selvää, mutta tunnistit kuitenkin hienosti.
   Ole hyvä! Tätä on ollut kiva tehdäkin, vaikka välillä on meinannut hermo mennä iltamyöhään pikkuruisia asioita asetellessa ja kuvatessa. Vielä on yksi kuvaussessio edessä kun Nestori ja Minni aukaisevat lahjansa. Saa nähdä, mitä paketeista paljastuu.
   Kiitos!

   Poista
 2. Hyvää joulunaikaa sinulle ja läheisillesi. ❤️

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulun jatketta. Olet kyllä taitava tätä kalenteria tekemään . Kaikki tuli luettua vaikka ei kommenttia tullut laittaneeksi jokaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kiva kuulla, että Nestorin puuhat kiinnostivat. En odottanutkaan, että joka päivä tulisi kommenttia kaikilta. Ei kellään ole joulukuussa aikaa joka päivä istua koneella blogeja lukemassa ja kommentoimassa :)

   Poista
 4. Hyvää joulua! Nii Nestorille ku muullekki väelle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua teidän perheelle ja Nestorille! Ihan käsittämättömän hienoa työtä olet tehnyt Nestorin tarinan suhteen.

  VastaaPoista
 6. No ehkä se on tuo tonttuovi🤔 Harmi kun en ehtinyt ennen joulua mukaan kalenteriin. Olet kyllä paljon näperrellyt kaikkea suloista ja kaunista Nestorin kotiin😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tonttuovi kotitontun talossakin on kieltämättä hieman hassu ajatus. Mistelinoksa kuitenkin oli yhdessä kuvassa ja se ei ainakaan suomalaiseen perinteeseen yleensä kuulu. Kiitos!

   Poista
 7. Mistelinoksan minäkin huomasin ja se oli näköjään oikea vastaus. Ja se vahvistaa huhuja, että Nestorilla lienee mielitietty :-)
  Toivottavasti naisystäväkin saa sukset, niin tontut voivat tehdä yhteisiä hiihtoretkiä. Jos Nestorin paketista siis sukset tulivat.
  Hyvää joulua teille kaikille, isoille ja pienille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se oli, naisystävästä en tiedä mitään. Sen näkee sitten seuraavassa postauksessa, mitä paketista paljastuu ;) Kiitos!

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani, jättäisitkö myös viestin käynnistäsi. Tervetuloa uudelleenkin!