keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Nestorin joulu: 22

Nestori on saanut suurella vaivalla hakemansa joulukuusen koristeltua. Tämän joulun teemaväri on Nestorilla selvästi punainen, tosin joulukuuseen hän lisäsi myös ripauksen kultaista ja lumenvalkoista.

Punaiset huopasydämet ovat selvästi itse tehtyjä. Onkohan Nestori väkertänyt ne vai kenties heila menneisyydestä?
Koska kuusenkoristelaatikko ei enää pyöri lattioilla, on hyvä hetki tehdä joulusiivous. Nestorin pikkuisessa mökissä perusteellisempikaan siivous ei vie kuin pienen hetken, mutta tuskinpa Nestori olisi muutenkaan myllännyt mökkiään lattiasta kattoon yhden joulun takia. Kyllä muutama villakoirakin sopii jouluvieraaksi kunhan ei ihan pöydille hyppele!
Keittiön työtaso on hyvä pyyhkiä silloin tällöin puhtaaksi. Minni on mennyt varmuuden vuoksi karkuun Nestorin rätin ulottumattomiin.
Nestorin kodissa lattioista tulee tarpeeksi puhtaita luudalla huiskimalla. Ei sovi maalipintaa pilata liialla moppaamisella.
Bongaa jouluinen yksityiskohta! Tänään etsitään Tuplasti terapiaa -blogista joulukuun aikana inspiraation saanutta asiaa. Nestorikin taitaa nimittäin seurata kyseistä blogia ;)

8 kommenttia:

 1. Taitaa olla itse tehdyt koristeet minusta molemmissa tapauksissa oli onnistuttu todella hyvin.
  Mitä sitä turhaan myöskään suuria siivouksia minäkin teen normaalin viikkosiivouksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu se juhlanvietto, vaikka joka nurkka ei olisikaan ojennuksessa.

   Poista
 2. Voi kuinka kiva, että Nestorillakin saavat villakoirat rauhassa elellä myös jouluna! Olemme hengenheimolaisia :-)
  Nyt tuli vaikea... yritän tihrustaa kuvista, näkyisikö vaikka villalangasta ja huopakankaasta tehtyä tonttua ja voi olla, että yhdessä kuvassa sellainen tuolla taustalla on, makuuhuoneen hyllyllä.
  Sitten, kun olette rauhassa joulunne viettäneet, niin sinulle olisi kuusi kuvaa kesästä -haaste. Siinä pääsee mukavasti virittäytymään ihan kohta alkavaan kesään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nestori on kaikkien eläinten ystävä :D
   Makuuhuoneen hyllyllä on kyllä tonttu, mutta se ei ole saanut inspiraatiota Pirjolta. Joudut siis vielä tihrustamaan lisää.
   Sain saman haasteen jo Kruunuvuokolta (muistaakseni), joten pääsen perehtymään siihen kaksi kertaa. Mikäpä sen mukavampaa, vaikka kesä ei kyllä ala meillä vielä "ihan kohta" :D

   Poista
 3. Ooh, jännää! Piti ihan kunnolla suurentaa, mutta taisin löytää sen tuolta roikkumasta ;)
  Onpas kiva jos Nestorikin seurailee sepustuksiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisitpas osua taas aivan oikeaan. Hyvä! :) Nestori taitaa käyttää salaa minun tietokonettani tai sitten hänen televisiollaan pystyy selailemaan nettiä.

   Poista
 4. Osallistun arvoituksen ratkaisuun sen verran jälkijunassa, ettei vastaukseni ehdi enää kisaan. Tihrustin kuvia moneen kertaan. Makkarin hyllyllä on tonttu, jota en ole ennen huomannut. Samoin keittiön naulakon oikeassa laidassa roikkuu jokin punainen. Se näkyy minusta eräässä aiemmassakin kuvassa. Seuraan Tuplasti terapiaa -blogia, mutta nyt ei ajatus kuitenkaan riittävän notkeasti kulje.
  Nestorin kodissa on siistiä ilman suurempia operaatioitakin. Minäkin ajattelin laittaa Ukkokullan huomenna imuroimaan huushollin, jotta voin itse keskittyä Viktoriankiisselin valmistamiseen. Postissa ja kaupassakin pitää vielä käydä, joten normisiivous riittäköön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ehtii kisaan vielä mukaan. Makkarin hyllyllä oleva tonttu on vilahtanut ainakin 15.12 ja vielä lähempää 14.12. Se keittiön naulakossa roikkuva tonttu on ottanut mallia Pirjon tekemistä villalankatontuista.
   Mitenpä ne kotitonttu ja kissa ehtisivätkään paikkoja hirmuisesti sotkea, rauhallisesti elelevät mökissään. Meillä Nuu-Nuu hoitaa imuroinnin huomenna. Tänään jo aloiteltiin paikkojen järjestelyä, jotta ei tarvitse huomenna kiireellä kerätä tavaraa pois robotin edestä. Kauppaostoksetkin piti olla jo tänään hoidettu mutta tietenkin sieltä ostoslistalta oli taas jäänyt pois pari oleellista asiaa, vaikka miten huolella yritin miettiä kaiken. Kuinka siinä aina käykin niin?

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani, jättäisitkö myös viestin käynnistäsi. Tervetuloa uudelleenkin!