tiistai 21. joulukuuta 2021

Nestorin joulu: 21

Kuusen kotiin tuoda saamme... Ensin se vain pitää hakea ja sitä Nestori onkin juuri tekemässä. Matka halki lumisen maaston voi olla yllättävän hankala pienelle kotitontulle. Onneksi pari päivää sitten ollut suojasää oli kovettanut hangen pintaa juuri sen verran, että Nestori ei uponnut ihan korviaan myöten pehmeään pakkaslumeen.

Jahas, olisikos tuossa sopiva joulukuusi? Tai ehkä sittenkin se on pikkuisen liian iso...
Jiihaa! Välillä matkanteko kävi kevyesti. Minni taitaa vähän kauhistella vaarallisen näköisesti kyydissä olevaa kirvestä. Teräsuojustakaan ei näytä olevan.
Siinäpä vasta nätti kuusi vai mitä on laaduntarkastaja mieltä?
Kelkka ei ole ihan tarpeeksi suuri näin isolle joulukuuselle, mutta onneksi Minni pitää kuorman tasapainossa.
Noh, mihinkäs se jumittui?
Oijoi sentään! Ei taida Nestori tehdä lumienkeliä ihan tarkoituksella...
Vihdoin kuusi pääsi perille. Nestori jätti sen ulos, sillä eihän se pieneen kotiin sisälle olisi mitenkään sopinut. Kiikkustuolistaan Nestori ei ollut toistaiseksi valmis luopumaan, vaikka Minni olisi varmasti mielellään käyttänyt joulukuusta kiipeily- ja raapimispuuna.
Kuusen koristelukin on jo aloitettu, tosin koristelijoina eivät ole Nestori ja Minni.
Jokos teillä on joulukuusi hankittuna?

8 kommenttia:

  1. Nestori on vallan mainio kotitonttu. Hänellä ei mene sormi suuhun minkään tehtävän suhteen. Kiva, että Minnikin pääsi kuusenhakumatkalle. Ihana tarina tänä aamuna.
    Meille ei tule kuusta tänä vuonna. 60-senttinen kuusi valoineen ja koristeineen hoitaa jolukuusen virkaa eteistilan pöydällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun on minikokoinen, on pakko olla kekseliäs ja sinnikäs selvitäkseen jättiläisten maailmassa. Minni olisi varmasti pistänyt Nestorin sisustuksen uusiksi tai vähintään murjottanut monta päivää, jos ei olisi päässyt mukaan kuusenhakumatkalle.
      Pikkuinen kuusikin on kaunis ja hoitaa vallan mainiosti tehtävänsä. Minullekin olisi kelvannut pieni pöytäkuusi mutta lapset halusivat tietenkin oikean joulukuusen.

      Poista
    2. Lapsille on kunnon kuusi oltava. Hyvin ehtii pikkukuusta ihailemaan sitten, kun lapset ovat aikuisia.

      Poista
  2. Hupsista :D Ihana kuusenhakureissu.

    VastaaPoista
  3. Hups keikkaa ja mukkelismakkelis. Onneksi sait kuusen kotiin kaikesta huolimatta. Tunnelmallista joulun aikaa💓sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole aina ihan vaivatonta se kuusen haku. Kiitos, sitä samaa sinulle!

      Poista

Kiitos visiitistä, toivottavasti viihdyit blogini parissa! Voit jättää kommenttiin myös pienen muiston käynnistäsi tai ajatuksia juuri lukemastasi postauksesta. Tervetuloa uudelleen!