maanantai 20. joulukuuta 2021

Nestorin joulu: 20

Nestori on käynyt hakemassa varastojensa kätköistä suuren pärekopan. On tullut aika tarkastaa, ovatko vanhat kuusenkoristeet vielä käyttökelpoisia vai tarvitseeko hankkia täydennystä valikoimaan.

Minni suorittaa tarkempaa tutkimusta joulukoristeiden seassa. Ei taida olla laadusta valittamista.
Nestori tutkii päällisin puolin, miltä koristeet näyttävät.
Sitä vain ihmettelen, missä Nestori on onnistunut piilottelemaan näinkin suurta koppaa. Ullakkoa kun ei mökissä ole ja kellarikin on hyvin pieni. Ehkä Nestorilla onkin jossain kutistuspulveria. Joulun taikaa viikkoosi!

10 kommenttia:

 1. Nestorilla varmasti on hihassaan keino jos toinenkin :-D Ihana Minni kissamaisesti heti tutkimassa korin! Täällä vastaanotin ison pahvilaatikollisen kissanruokia ja kukas muu meni heti laatikon uumeniin sen avattuani kuin Ransu. Ylimmäinen tarkastaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ne laatikot hyvin mielenkiintoisia :D Karo tarkastaa ostoskassit ja auttaisi hyvin mieluusti niiden tyhjentämisessäkin ellei komennettaisi kauemmas.

   Poista
 2. Olen täällä kotosalla katsonyt läpi mitä omistankaan ja osan laittanut kiertoon. Ei mitenkään joulua varten vaan kun nyt on aikaa. Kesällä ei komerojen tai laatikkojen sisukset juuri kiinnosta. Kutistuspulveri ois kyllä tarpeen :D

  VastaaPoista
 3. Minni hallitsee kissojen temput. Pitäähän sen käydä tutkimassa kopan sisältöä. Jospa Nestorilla on jokin salainen luukku omaan varastoonsa tai sitten tonttuovi avautuukin hänen joulukoristesäilöönsä. Kutistuspulverin avulla kenties.
  Olen selvästi Hiidenkiven puutarhan joulukalenteri-riippuvainen. Tänään piti lähteä aikaisin aamulla liikenteeseen, joten luin uutisetkin läppäriltä jo viiden aikaan. Hämmennystä aiheutti, kun en voinutkaan tsekata Nestorin "luukkua". Nyt on sekin hämmennys korjattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minni on utelias kissa ja mukana kaikissa Nestorin touhuissa. Joulukoristesäilö tonttuoven takana olisikin aika looginen ratkaisu. Koristeet olisivat juuri silloin käytettävissä kun niitä kaivattaisiin eivätkä olisi tiellä vaikkapa kesäaikaan.
   Oi voi, enpä arvannut, että kukaan olisi jo aamuviideltä joulukalenterini luukkuja aukomassa! Jätin vähän itselleni pelivaraa tuolla 7.00 julkaisuajalla. Onpahan vielä mahdollisuus ehtiä muokata postausta ennen sen julkaisua, jos tuleekin yön aikana joku hieno lausahdus tai ajatus mieleen. Toistaiseksi olen kyllä saanut kaiken valmiiksi viimeistään edellisen illan aikana mutta vielä on muutama päivä jouluun.

   Poista
 4. Koristeet ja etenkin kuusen valot on syytä tarkistaa hyvissä ajoin kerran on jouduttu jouluaattona hakemaan uudet kynttilät kun ei ne palanut.
  Hyvältä Nestorin valikoima näyttää ja joulun taikaa tosiaan taitaa olla ilmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaista voi näemmmä sattua :D Meillä on joulukuusen valot tarkistamatta mutta jos ovat rikki, niin ei kyllä aattona lähdetä mihinkään uusia hakemaan. Todennäköisesti ovat kuitenkin ehjiä kun vasta pari vuotta sitten ostimme ne.

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani, jättäisitkö myös viestin käynnistäsi. Tervetuloa uudelleenkin!