sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Nestorin joulu: 19

Nestorin kodissa näyttäisi olevan tänäänkin leppoisa ja rauhallinen tunnelma. Kotitonttujen posti ei taida katsoa, onko arki vai pyhä, sillä Nestorille on ilmestynyt muutama joulukortti. Tai ehkä Nestori on viettänyt yöllä pikkujouluja lähialueen muiden kotitonttujen kanssa ja saanut heiltä joulukortteja.

Pari korttia nojailee amarylliksen ruukkua vasten. Eilen leivotut piparit ovat nyt vadilla tarjolla ja takan reunuksella palavat kaikki neljä adventtikynttilää.
Keinun vieressä pöydällä on pari joulukorttia lisää. Nestori on varmaan tutkaillut niitä keinutuolissa istuskellessaan. Haluaisikohan Minni Nestorin syliin?

Ei tainnut haluta. Sen sijaan tonttuovi kiinnostaa kovasti. Odottaakohan Minni, että sieltä kurkistaisi mehukas hiiripaisti?
Rauhallista neljättä adventtia!

6 kommenttia:

  1. Nestorilla alkaa olla kaikki joulun tärkeimmät elementit ympärillään. Ihan selvästi Minni on aikeissa hypätä Nestorin syliin rapsutettavaksi. Ehkä tonttuoven takaa kuuluu jotain rapinaa, joka kiinnostaa Minniä enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiljaa Nestorinkin kämpässä ollaan valmiita jouluun. Voi olla, että tonttuovelta kuului Minnin mielestä kiinnostavaa ääntä. Toivottavasti minitontut pitävät varansa eivätkä säntäile ihan noin vain ovesta ulos.

      Poista
  2. Se on hyvä tonttuja kytätä, kun ei ikinä voi olla varma siitä, mitä ne meinaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne niin arvaamattomia! Musti ja Ransukin varmaan pitävät tarkan huolen siitä, ettei yksikään tonttu pääse yllättämään teitä :D

      Poista

Kiitos visiitistä, toivottavasti viihdyit blogini parissa! Voit jättää kommenttiin myös pienen muiston käynnistäsi tai ajatuksia juuri lukemastasi postauksesta. Tervetuloa uudelleen!