perjantai 30. huhtikuuta 2021

Vappubileet!

Täällä on kuulkaas sellaiset vappuriehat käynnissä, ettei ole koronarajoitteista tietoakaan. Väkeä on suorastaan laumoittain ja koristukset vailla vertaa.

Löytyy vappupalloja...
... joista osa on juhlinnan tuiskeessa päässyt poksahtamaan.
Serpentiiniä on pyöritelty vähän vaikka minne. Osa vasta etsii sopivaa kietoutumiskohdetta, kuten vasemmassa alanurkassa oleva mustasilmäsusanna.
Pari vappuhuiskuakin löytyy. Etualalla "Pampula" (sirovuoripalmu), jonka melkein menetin viime kesänä. Nyt sain toisen tilaisuuden, katsotaan, kuinka käy.
Koruköynnös kurkottelee tarkkailemaan puutarhan vappupalloja.
Juhlijoita riittää, kuten näkyy. Eikä näillä ole tietoakaan edes turvaväleistä!
Eräät saapuivat paikalle linja-autolla. Anteeksi anoppi, mutta kourallinen ahkeraliisoja jouduttiin käännyttämään ovelta pois.
On isompia ja pienempiä juhlijoita.
Eri värisiäkin. Näillä ilmeisesti jutut menevät hyvin yksiin kun ovat kerääntyneet tällä lailla yhteen porukkaan.
Ja juhlat jatkuvat eteisessä. Täällä on vähän laimeammat koristukset. Loput juhlijoista ovat joutuneet jäähylle ulkovarastoon. Liian riehakkaat bileet nääs...

Keittiössä on tämän näköisiä vappuhuiskuja.

Ulkona on ollut jo useampana päivänä vähän toisennäköisiä vappupalloja. Tänään on tullut myös sellaista pehmeämpää valkoista sorttia.
Millaisia vappukoristeita teiltä löytyy ja onko kovatkin pirskeet jo menossa? Iloista vappua!

18 kommenttia:

 1. Noihin vappupirskeisiin olen valmis ottamaan osaa. Hiukan saattaa olla seuraavana päivänä pää pyörällä, kun on tutustunut moniin kiinnostaviin vieraisiin ja silmät sikkaralla tiirannut komeita vappupalloja.
  Just kävin suihkussa ja odotan, että saan pyykit pesukoneesta kuivumaan. Jotain pientä aiotaan Ukkokullan kanssa napostella. Siinähän se meidän vappu tänä vuonna. Meillä ei sentään lunta sada ja tänään oli kohtalaisen lämmin päivä. Nyt vain rinta täynnä odotusta kohti keväisempiä päiviä.
  Mukavaa vappua sinulle ja lukuisille vappuvieraille myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan! Tarjoilin taimille tänään "terästettyä" juomista. Toivotaan, ettei ole juhlijoiden päät pyörällä aamulla.
   Meilläkin on pientä iltaherkkua uunissa tulossa leffaillan kaveriksi eikä sitten sen kummoisempaa vapunjuhlintaa. Lapset saivat päiväkodista serpentiiniä ja ilmapallot mukaansa, joten on heillekin mieluisampaa vappukoristetta kuin nämä minun vihreävoittoiset koristukseni. Meillä oli kuulemma iltapäivällä satanut räntää ihan maan valkoiseksi. Onneksi olin itse töissä, niin ei tarvinnut miettiä hankeen hautautuvia kevätkurjenmiekkoja.
   Kiitos! Mukavaa vappua sinullekin ja kellarissanne juhliville vihreille asukkaille!

   Poista
 2. Aikamooset vappuhulinat :) Iloosta vappua!

  VastaaPoista
 3. On teillä mukavat vappubileet. Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 4. Hyvät vappubileet. Meilläkin koti on koristeltu taimilla :D

  VastaaPoista
 5. Johan on pirskeet! Iloista jatkoa näihin bileisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Osa väestä näytti iltapäivällä jo pikkuisen nuupahtaneelta, mutta tarjoilin heille lisää juotavaa ja bileet sen kuin jatkuvat ;)

   Poista
 6. Ihastuin näistä erityisesti lapsuuden suosikkiini vappuhuiskaan, kiva tuollainen palmuversio! Mies toi kauppareissulta pari hortensiaa, joten sellaisen mätkäisin ruokapöytään vappukoristukseksi. Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ensi vuonna vappuhuiskupalmu olisi vähän näyttävämpi. Tuskin vetää kuitenkaan vertoja viherliljapuulle, joka vain kasvaa ja komistuu vuosi vuodelta. Hortensia on oikein mainio vappukukka. Mukavaa vappua!

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani, jättäisitkö myös viestin käynnistäsi. Tervetuloa uudelleenkin!