maanantai 6. joulukuuta 2021

Nestorin joulu: 6

Hyvää itsenäisyyspäivää! Nestori on virittäytynyt juhlapäivän vaatimaan tunnelmaan niin kuin kunnon isänmaallisen kotitontun kuuluukin.

Ruokapöydälle Nestori on levittänyt valkoisen pöytäliinan ja laittanut kaksi kynttilää.

Nestorilla taitaa olla kahvi valmiina mutta aamupalapuoli näyttää minusta hyvin köykäiseltä. Eikö ruoka maita näin varhain vai paastoaako hän itsenäisyyspäivän juhla-ateriaa varten?

Hieman etuajassa on Nestori nostanut lipun salkoon ja ehkä lipun etäisyys talon seinästä ei ole aivan oikea, mutta ehkä kotitontuilla on omat sääntönsä tässä asiassa.
Nyt on hieman pakko hehkuttaa Nestorin kodissa tapahtunutta suurta edistysaskelta: Nestori on saanut äskettäin sähkövalot. Minikämpän miniasioiden kuvaaminen muuttui valaistuksen myötä huomattavasti helpommaksi.
Bongaa jouluinen yksityiskohta!

10 kommenttia:

  1. Arvailuksi menee, mutta onko Nestorin tuvassa tonttuovi? Toisen kuvan oikeassa alalaidassa seinustalla on jokin valkoinen neliö, joka saattaisi olla tonttuovi. Viimeisessä kuvassa avoimen oven oikessa laidassa saattaa vilahtaa punalakkinen tonttu?
    Hienoa, että Nestorin koti on saanut sähkövalaistuksen. Aamukahvit hän varmaan jatkossakin keittää puuhellalla.
    Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle! Ilman muuta myös Nestorille ja kissalleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, tonttuovihan se siellä. Viimeisessä kuvassa vilahtaa vain Nestorin punainen kaulaliina.
      Uskoisin, että puuhellasta Nestori ei luovu, vaikka sähkövalaistuksen mökkiinsä asensikin. Ei pieneen keittiöön sähköhella edes mahtuisi, ellei purkaisi puuhellaa pois alta.
      Kiitos! Nestori ja Minni kiittävät myös.

      Poista
  2. Hyvää Itsenäisyyspäivää Nestorille! Ja teille kaikille muillekin!

    VastaaPoista
  3. Hyvää itsenäisyyspäivää Nestorille ja teidän perheelle!

    VastaaPoista

Kiitos visiitistä, toivottavasti viihdyit blogini parissa! Voit jättää kommenttiin myös pienen muiston käynnistäsi tai ajatuksia juuri lukemastasi postauksesta. Tervetuloa uudelleen!