maanantai 25. heinäkuuta 2022

Paparazzi hotellissa

Nyt on vakava paikka, sillä hyönteishotellin valvonta on pettänyt toden teolla! Paparazzit pääsivät nimittäin livahtamaan turvamiesten ohi salakuvaamaan hotellissa majailevia arvovieraita ja saivat vielä kuvatkin julkaistua. Onneksi kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään roskajulkaisu, vaan (yleensä) ihan asiallinen puutarhablogi.

Kattoterassilla ei ollut yhtään tarjoiluista juopunutta. Ehkä näin alkuiltapäivällä meno olikin vielä hillitympää ja kunnon bileet alkavat vasta myöhemmin.
Monessa huoneessa oli ovet visusti kiinni, mutta pihkaoksahukka (?) seikkaili pitkin käytäviä. Se yritti kai etsiä omaa huonettaan, mikä voi olla hieman haastavaa, sillä ovinumerot puuttuvat tästä hotellista.
Tämä vuohenkellosoukkomehiläinen (?) on juuri laittamassa huoneensa ovea kiinni.
Hämähäkkikö mehiläisen naapurihuoneeseen on muuttanut vai kuka se on tuollaisella seitillä väliseiniä rakennellut?
Iskosmehiläisten sukuun kuuluva kaveri ei kai ollut tyytyväinen huoneensa sisustukseen; sen verran rivakasti nimittäin siirtyivät huonekalut paikasta toiseen.
Ja sieltä saapuu joku koloampiainen. Epävarmasta tyylistä päätellen hotellin tarjoiluja on nautittu vähintään neljin koivin. Hänen mielestään tietysti painavat matkatavarat ovat syynä törmäilyyn...
No nyt hän pääsi omalle ovelleen, kapsäkkikin on pysynyt hyvin kyydissä mukana.
Mikähän tappelu näissä huoneissa on ollut kun on pitänyt ihan päreiksi pistää? Taisi olla hotellin ulkopuolinen öykkäri asialla.
Ja siinä on jollakin eväät levinneet pitkin lattioita ja vielä käytävällekin! Room service, please!
Hotellihuoneessa voi tehdä vaikka mitä: syödä, nukkua, sisustaa, pyöriä, hyöriä, tehdä kuperkeikkoja... MITÄ?! Kuperkeikkoja?
Näitä käskettiin menemään hotelliin. Minä sanon, että voisi laittaa myös oven kiinni!
Näihin tunnelmiin päätämme tämänkertaisen katsauksemme ötökkähotellin elämään.

20 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia olet saanut ötökkähotellin asukkaista. Aika monen huoneen ovi siellä onkin tukittu. Kivaa, että vilskettä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika montaa kuvista piti rajata, mutta yllättävän hyviä kuvia uudella puhelimella saikin. Se on selvästi parempi ötökkäkuvauksessa kuin kamerani. Hyönteishotellissa on ollut tänäkin kesänä kova vilske. Osa lajeista on samoja kuin viime vuonna, osa aivan uusia.

   Poista
 2. Ihanan monenlaista porukkaa teidän hotellissa! Monenlaisia ovien sulkemismenetelmiä ja -materiaaleja myös. En ole huomannut yhtä moninaisia vieraita omassani, mutta harvoin sitä edes tarkkailen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä valikoima erilaisia ötököitä tuolla on minustakin. Noita iskosmehiläisiä on tänä vuonna todella paljon, oikein kuhina käy parhaimpina hetkinä. Nuo valkoiset ovet ovat täysi arvoitus minulle. Olisi hauska tietää, mikä otus ne on tukkinut ja millä. Lasten katuliidulla kenties?

   Poista
 3. Tämäpä oli mukava kesähotellivierailu. Hyvin on hotelli saanut asiakkaita eli sijoitus ja rakenne on moneen taipuva. Luonto kiittää sinua, Minna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Selvästi hotellille on meillä kysyntää, vaikka vieressä on metsää ja lahopuitakin. Kova kuhina käy siellä parhaimpina hetkinä ja on tuota hotellin elämää hauska seuratakin.

   Poista
 4. Ihana kuvaus hotellin asukkaista! Siellähän on vaikka minkälaista asukkia. Kiva idea laittaa hyönteishotellin päälle kukkia. Jos joskus saan aikaiseksi tehdä oman hyönteishotellin, taidan matkia ideaasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Asukkaita löytyy jos jonkinmoista. Matki pois :) Selainversion sivupalkissa on tekovaiheesta kuvia.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No on ja näissä kuvissa ei edes ole kaikki, joita hotellissa on nähty.

   Poista
 6. Wau! Hyvin menöö. Kuhinaa piisaa, hotellihan o boogattu melekee täytöhön.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tuolla tilaa riittää, mutta kyllä jo katsoin, että ensi vuodeksi pitää hommata uusia huoneita, jos suosio jatkuu samanlaisena. Tintitkin ovat kiskoneet talvisin vähän täytettä pois.

   Poista
 7. Tuohon on suosittu hotelli, kun tuollainen vilske käy ja ovien takana vietetään salattua elämää 🤍 Kiitos paparazzikuvista :)

  VastaaPoista
 8. Kivasti kirjoitettu tämän hotellin eloa ja meininkiä. Minulla on tällaiset hotellit vielä tekemättä on pitänyt ja pitänyt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Otahan ensi kesän projektiksi hyönteishotelli. Voihan se olla ihan vain pölkynpätkä, johon on porattu eri kokoisia reikiä. Varmasti tulee asukkaita sellaiseenkin eikä mene kauaa sitä tehdessä :)

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani, jättäisitkö myös viestin käynnistäsi. Tervetuloa uudelleenkin!