sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

PUHU HYVÄÄ SELÄN TAKANA-haaste!

Maatiaiskananen oli keksinyt huippuhaasteen, johon kuka vain voi osallistua. Tarkoituksena on levittää hyvää mieltä puhumalla yhdestä tai useammasta blogista/bloggaajasta hyvää selän takana. Listaan muutaman ihanan blogin tähän aakkosjärjestyksessä, loput suosikeistani näette sivupalkista :)


Chilitunari: Valtavasti asiaa. Eikä pelkästään chileistä, kuten voisi nimestä kuvitella, vaan paljon muutakin. Tätä blogia seuraamalla oppii paljon uutta, sillä kaikki on perusteellisesti selitetty ja väännetty rautalangasta. Enimmäkseen hyötykasveja, eli ei siinä mielessä suosikkini, mutta pieni tiedenainen sisälläni nauttii blogin tieteellissävytteisestä tekstistä vertailututkimuksineen ja koejärjestelyineen.

Inkalilja Love -blogi: paljon ihania, herkkiä kuvia. Kivaa kerrontaa. Kuukauden kasvikortti-ideasta ei äkkiseltään tule mieleen, että kovin monella muulla blogilla sellaista olisi.

Kivisen Vilman piha Miten voi yhdellä ihmisellä olla kaksi täysin erityyppistä puutarhaa: omaan silmääni askeettinen kivikkopiha ja kukkiva, metsäinen mökkipiha? Valtava rikkaus varmaan itsellekin, mutta myös lukijalle. Melkein kuin lukisi kahta eri blogia :)

Kukka & Kaali Kerrontatapa on ainutlaatuinen, runollinenkin. Tekstiä paljon, mutta sen lukeminen ei ole pitkäveteistä. Vähän kuin ottaisi oikein hyvän kirjan ja aika kuluisi kuin siivillä sitä lukiessa.

Maatiaiskanasen Elämää -blogissa postauksia tulee tiheään tahtiin, joten aina on jotain uutta kivaa luettavaa. Positiivinen ja iloinen elämänasenne välittyy tekstistä. Käy kommentoimassa kannustavasti muidenkin blogeja.

Puutarhahetki: teksti on sujuvaa ja kuvat taitavasti otettuja. Kuvaushetkiä on ilmiselvästi mietitty, sillä missään ei näy mitään ylimääräistä, kuten rikkaruohoämpäriä, multasäkkiä tai nurmikolle unohtunutta lapiota :) Lisäplussana minulle on se, että blogin puutarha sijaitsee Pohjois-Savossa kuten minäkin.

Tuplasti terapiaa -blogissa on myös kaksi eri pihaa. Niissä molemmissa näkyy selvästi saman ihmisen käden jälki. Ja itse pidän valtavasti juuri tällaisista, rehevistä, kukkia pursuavista puutarhoista. Tässäkin lisäplussana se, että mökkipiha on Pohjois-Savossa :)

Napatkaa ihmeessä haaste vastaan! Tämän ikuisen talven keskelle tarvitaan iloa! Jos ei halua omaa postausta tehdä, niin sekä minun, että Maatiaiskanasen Elämää -blogin kommenteissa voi myös jaella selän takana kukkasia :) Aurinkoisia, hymyntäyteisiä päiviä!

16 kommenttia:

 1. Jes ❤ Ihana, että lähdit mukaan tähän ❤ Kiitos myös kauniista sanoistasi, jotka ilahduttivat paljon 😊

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sinulla, löysin tänne Maatiaiskanasen kautta.

  VastaaPoista
 3. Kiva haaste, oli mukava lukea positiivisia mielipiteitä blogeista jotka olivat osittain vielä itselle jäänet huomaamatta. puutarhurintytär

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin itsekin ajattelin, kun luin tämän haasteen aloituksen Maatiaiskanasen blogista. Nyt kun vielä mahdollisimman moni bloggaaja tarttuisi tähän, niin saataisiin iloa levitettyä laajemmalle :)

   Poista
 4. Listaltasi löytyi tuttuja blogeja joita komppaan tässä samalla. Erityisesti haluan mainita Kivisen Vilman jonka puutarha-harrastusta olen seurannut blogihistoriani aikana pisimpään ja Kukka & Kaalin piha on tullut hyvinkin tutuksi heti alkuajoista asti. Maatiaiskanasen elämää on blogimaailmassa melko uusi tuttavuus, mutta sitäkin ahkerampi bloggaaja. Meidän bloggaajien myötä blogimaailma kehittyy ja uudistuu ihan koko ajan. ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on ja hyvä niin. Itse olen ollut vasta kuukauden verran mukana bloggaamassa, joten en ole kaikkia samalla tavalla vielä oppinut tuntemaan mitä pidempään täällä pyörineet. Enkä tiedä, osaanko tuoda tänne mitään uutta, mutta olenpahan omana itsenäni mukana :) Tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 5. Kivoja ja tuttuja blogeja kaikki. Koskaan ei voi liikaa kehua ja kaikki me tarvitsemme kehumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Vaikea oli tosin valita vain muutama blogi, sillä kaikissa on jotain hyvää ja mainitsemisen arvoista :)

   Poista
 6. Kiitos ihanista sanoista❤️ Olen vielä aloitteleva bloggaaja ja tämä huomio kyllä ilahdutti kovasti😊 Ja pidän kovasti myös sinun blogistasi! Mukavaa pääsiäisen aikaa!🌼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Ja kiitos minunkin puolestani <3 Iloista pääsiäisviikkoa!

   Poista
 7. Kiitos kauniista sanoistasi!❤ Ne todella lämmittävät mieltä. Ihana blogi on sinullakin! Hyvää pääsiäistä koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä <3 Hyvää pääsiäistä teidänkin perheelle!

   Poista
 8. Oi, miten ihana oli lukea sanojasi, liikuttavaa suorastaan <3 Kiitos!!

  Tartun haasteeseen mielelläni. Olen aina innoissani kun halutaan tuottaa iloa ja hyvää mieltä.

  Iloista ja valoisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Hienoa, että tartut haasteeseen. Näin sitä hyvä mieli leviää ympäriinsä :) Aurinkoista pääsiäistä!

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani. Jättäisitkö myös viestin käynnistäsi, ilahdun jokaisesta kommentista! Tervetuloa uudelleenkin!