maanantai 12. maaliskuuta 2018

Pihakartta ja kasvilistat

Nyt tulee postaus, josta jo aiemmin vihjasin: nimittäin pihakartta ja kasviluettelo. Ne löytyvät nyt omalta välilehdeltään sivun ylälaidasta kohdasta Kasviluettelot (tai klikkaamalla tästä). Yli viikko meni selvitellessä moneen kertaan korjailtuja muistiinpanojani, jotta sain tehtyä niistä siistin ja selkeän listauksen. Kartan piirtämisestä puhumattakaan! Ihmeellistä, miten paljon voi pienenkin pihan laitossa kertyä nimilappuja ja muistiinpanoja kolmen kesän aikana!

6 kommenttia:

 1. Oletpa tehnyt hienon luettelon kaikista. Minä en taida pystyä samaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jonkun aikaa piti kyllä miettiä, miten se olisi järkevin toteuttaa. Ja nyt kun sen vihdoin sai valmiiksi, niin on ihan voittajafiilis! Suosittelen kokeilemaan :)

   Poista
 2. Onpa todella hieno kasviluettelo! Olen jo useamman vuoden haaveillut tekeväni jonkinlaisen listauksen puutarhamme kasveista, mutten ole vieläkään saanut aikaiseksi. Katsotaan jos tulevana kesänä...😊

  VastaaPoista
 3. Hieno lista! Minullakin on ollut tarkoituksena samantapainen, mutta joudun odattamaan kevääseen/kesään, että saan toteutettua sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jään odottamaan listaasi. Toisten kasvilistoja on mukava tutkailla, kun sieltä voi löytyä vaikka mitä itsellekin kokeiltavaksi. Minä ajattelin tehdä omani jo nyt, koska keväällä lajimäärän lisääntyessä urakka olisi taas ollut entistäkin isompi :D Aurinkoista loppuviikkoa!

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani. Jättäisitkö myös viestin käynnistäsi, ilahdun jokaisesta kommentista! Tervetuloa uudelleenkin!