sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Aurinkoista pääsiäistä!

Iloista, aurinkoista pääsiäistä kaikille! Tänään taitaakin aurinko helliä koko Suomea ja ilma olla mukavan lämmin. Meidänkin räystäiltä tippuu jo vesi, ja parin muualla vietetyn päivän jälkeen näyttää siltä, että lumihangetkin olisivat hieman sinä aikana kutistuneet. JES! Huomiseksi on edelleen luvattu lumisadetta, mutta jospa sitä tulisi vähemmän, mitä tänään sulaa. 

Pääsiäisvieraat toivat ihanan keväisen kimpun tullessaan.

Esikoisen kanssa kylvetyn rairuohon sekaan eksyi pikkuisia tipuja.
Pääsiäispyhien jälkeen pääsenkin siemenhyllyjä tutkimaan. Olen antanut itselleni myös luvan yhden daalian hankintaan. Innostus kasvaa päivä päivältä ja olo on kuin sokerihiirellä karkkikaupassa! :D

10 kommenttia:

 1. Samoin sinulle ihanaa pääsiäistä. Daaliat on kauniita. Itsellä on muutamaa korkeaa lajiketta. Aurinko on kyllä sulattanut kivasti penkkoja. Ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse toivoisin löytäväni hieman matalamman, ruukkuun nätisti sopivan daalialajikkeen.

   Poista
 2. Mukavia pääsiäispyhien jatkoja sinulle!
  Kyllä tässä vähitellen kaikki kevätasiat kutkuttavat, vaikka lunta onkin luvassa. Äkkiä se sulaa, joten ei murehdita.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa pääsiäistä! Saattaa olla vaikea päätös valita vain yksi daalia :)

  VastaaPoista
 4. Tähän taisi tosiaan pääsiäisen aurinkoiset kelit loppua. Huomenna lumisadetta koko päivä, ainakin täällä. Onneksi silti lämpö nollan tietämillä, joten kylmää ei ole luvassa. Mukavaa pääsiäisen jatkoa lumisateesta huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä lumisateen pitäisi alkaa vasta myöhemmin päivällä. Vielä jaksan elätellä toivoa, että menisikin eteläkautta ohi tai sataisi vetenä :D

   Poista
 5. Hiano pääsiääskimppu! Mun ei tarttisi ostaa yhtäkää daaliaa. Kellaris on niitä kymmenkunta. Ans kattoo kuinka mun käy. Mukavaa viikkua, eikö loppuviikosta ny ainaki alakaa lumet kunnolla sulamahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loppuviikoksi on tosiaan luvattu lämpöasteita ja vesisadetta. Ihme on, jos ei niillä ala kinokset häviämään :)

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani. Jättäisitkö myös viestin käynnistäsi, ilahdun jokaisesta kommentista! Tervetuloa uudelleenkin!