perjantai 20. huhtikuuta 2018

DIY: Hyönteishotelli viherkatolla osa 2

Vuokralle tarjotaan!

Asuntoja vasta valmistuneesta hyönteishotelli Hiidenkivestä.

Vastavalmistuneen hotellin julkisivu avautuu aamuauringon suuntaan.
Hei sinä pieni lentävä tai vipeltävä öttiäinen, jolta puuttuu kotikolo, pesä tai mikä hyvänsä oleskelupaikka: nyt on valmistunut suuri hotelli kaikilla mukavuuksilla ja mitä parhaimmalla sijainnilla. Huoneita on joka makuun ja varmasti riittävästi. Sisustuksessa on käytetty tarkoin valikoituja luonnonmateriaaleja. Vaativampaan makuun löytyy jalopuuta (vaahteraa), perinteisen ystävälle on mm. kuusta, koivua ja haapaa, eksoottisempaan mieltynyt löytää mukavan kolosen pähkinänkuorten tai sembramännyn käpyjen seasta. Pehmeämpinä materiaaleina on käytetty mm. heinää, kuivia lehtiä, jäkälää, naavaa ja erilaisia talventörröttäjiä.

Kaikki tärkeimmät palvelut löytyvät läheltä. Joka huoneesta avautuu loistava näköala elämää vilisevälle Kärhökaaren torialueelle, josta on helppo piipahtaa katsastamassa Kasvimaamarketin alati vaihtuva tarjonta. Aivan kulman takana sijaitsee Marjatarhan kahvila-alue. Parin siiveniskun päästä löytyy Karviaismarjabuffet sekä etnistä ruokaa perinteisellä vivahteella tarjoava Mustikkakeidas. Mehiläisen lentomatkan päässä on pilvenpiirtäjän mittoihin kohoavia koivuja ja pihlajia sekä Villivattu Shopping Centre.

Kaupunki kehittyy jatkuvasti, sillä naapurikortteleihin on rakenteilla makeannälkään helpotusta tuova Luumutaivas sekä Pensasryhmä Delicatess. Tässä vain osa houkuttelevan kaupunkimme menomestoista, lähialueilta löytyy jokaiselle jotain. Hotellin omaa tarjontaakaan ei sovi unohtaa: kesäkuussa hotellin katolle aukeaa oma terassikahvila täysin A-oikeuksin.

Hotellista löytyy sekä deluxe-huoneistoja että vaatimattomampia yksiöitä. Hinnat ovat varsin kohtuulliset; asumuksen varustelutasosta riippuen vuokran maksuun käy hyöty- ja koristekasvien pölyttäminen tai tuholaisten kurittaminen. Tervetuloa!

Hotellin rakennusvaiheista voit lukea täältä ja kattoterassin avajaisista tästä.

18 kommenttia:

 1. Hieno hyönteishotelli! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oikea hyvänmielen postaus. Niin hauskasti kirjoitettu.
  Hieno viiden tähden hotelli.

  VastaaPoista
 3. No nyt kelpaa ötököiden! Minullakin pari hyönteishotellia mökkipihassa. Ne ovat myös kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat. Jännä nähdä, millainen kuhina tuossa kesällä käy.

   Poista
 4. Upea hyönteishotelli <3 Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Hieno hyönteishotelli ja kivasti kirjoitettu :) Minäkin haaveilen tällaisesta tälle kesää. Mallia jo esittelin miehelle, että jos nikkaroisi. Kiva blogi minkä sattumalta löysin ja lukijaksi liityin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen rakentamaan, meillä ainakin oli kivaa tätä tehdessä. Ja onhan siitä pölyttäjillekin apua toivottavasti. Tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 6. Onpa todella luksusluokan hotelli!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Mahtava hotellin esittely. :) Ihme, jos ei pian hotellivieraita ala saapua!

  VastaaPoista
 8. Onpa hieno hyönteishotelli! Minullakin on ollut ajatus, että lasten kanssa rakennettaisiin hyönteishotelli, perhosbaareja ollaankin aina välillä ylläpidetty pihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa rakentaa, meillä ainakin oli mukavaa tuota tehdessä. Lapsetkin tykkää kerätä kerätä materiaaleja ja asetella niitä hotelliin. Perhosbaari meiltä vielä puuttuu, mutta jospa sellainenkin laitetaan jossain vaiheessa pihalle.

   Poista

Kiva kun piipahdit blogissani. Jättäisitkö myös viestin käynnistäsi, ilahdun jokaisesta kommentista! Tervetuloa uudelleenkin!