sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Perhosia

Neitoperhonen tarhakohokin ja lobelioiden keskellä.

Viime kesänä ei paljon perhosia näkynyt, mutta kesällä 2016 sitäkin enemmän. Näin lumen keskellä tulee ainakin minulle hyvä mieli näitä kuvia katsellessa. Toivottavasti nämä piristävät sinunkin päivääsi!
Oreganon kukalla joku hopeatäplä... keisarinviittako?

Oregano on puutarhani paras perhosmagneetti.

Sitruunaperhonen tarhakohokilla.

Amiraali pikkusydämen kukilla.


6 kommenttia:

 1. No kyllä piristivät! Viime kesä minunkin puutarhassani tosi hiljainen perhosten ja kaikkien muidenkin ötököiden osalta. Kiva, kun lisäsit blogisi Puutarhurin Majan blogihakemistoon. :)

  VastaaPoista
 2. Hetken aikaa kyllä epäröin blogini lisäämistä sinne. Sitten arvelin, että miksei. Hakemistosta on helppo löytää juuri itseään kiinnostavat blogit. Vyöhykelistaus varsinkin on mielestäni huippu juttu. Minua kiinnostaa erityisesti IV-vyöhykkeen blogit, ja jos jollain toisella on samat intressit, niin ehkä löydämme nyt helpommin toisemme :)

  VastaaPoista
 3. Perhosia näkyi viime kesänä kyllä harmittavan vähän. Toivotaan tänä vuonna parempaa perhoskesää, siis enemmän aurinkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Enemmän aurinkoa, vähemmän vettä ja lämpimämpiä kesäpäiviä! :)

   Poista
 4. Kauniita perhoskuvia! Viime kesä oli tosiaan huono perhosia ajatellen, mutta seuraava toivottavasti sitäkin parempi. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit blogissani. Jättäisitkö myös viestin käynnistäsi, ilahdun jokaisesta kommentista! Tervetuloa uudelleenkin!